Nimbuzz

Nimbuzz 1.7.0

Alle chat-applicaties in één jasje

VOOR

  • Meer dan een dozijn netwerken
  • Intuïtieve lay-out
  • Loopt soepel

TEGEN

  • Wij hebben ze niet gevonden

Excellent
9

Nimbuzz is een gratis chat-applicatie die meerdere platformen ondersteunt. Dit is handig wanneer je vaak op verschillende netwerken babbelt.

Zit je veel achter je computer te chatten, dan stoor jij je vast aan al die verschillende schermen. Nimbuzz lost dit op door meer dan een dozijn verschillende chatnetwerken te herbergen. Zo heb je voortaan maar één programma nodig om met al je vrienden wereldwijd te kwebbelen. Daarnaast is Nimbuzz er ook voor je Java-telefoon, je iPhone en je Windows Mobile.

Met Nimbuzz log je in op verschillende populaire netwerken waaronder: Messenger for Mac (MSN), Yahoo! Messenger en Google Voice and Video.

Nimbuzz is een eenvoudig programma met weinig fratsen. Bovendien is het programma lekker licht en draait het soepel op vrijwel elke computer. Zo richt jij je volledig op het gesprek en de gesprekspartners. Belangrijke opties waaronder het versturen van bestanden zijn wel gewoon aanwezig. Daarnaast bel je ook à la Skype met dit manusje van alles.

Ben je een orakel dat maar niet uitgepraat raakt, dan is Nimbuzz dé oplossing. Het is compatibel met zoveel chatnetwerken dat je nooit meer een andere applicatie nodig hebt om met je vrienden te keuvelen.

Nimbuzz ondersteunt de volgende formaten

Windows Live Messenger, Yahoo, Google Talk, AIM, MySpace, ICQ, StudiVZ, MeinVZ, SchuelerVZ, Gadu Gadu, Hyves, Giovani, Twitter

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor mac

Meer
Nimbuzz

Download

Nimbuzz 1.7.0

Beoordelingen about Nimbuzz