Nimbuzz

Nimbuzz (S60 5th) 2.4.0

Al je netwerken in één overzicht

VOOR

  • Veel sociale netwerken
  • Goede geluidskwaliteit VoIP

TEGEN

  • Facebook & Hyves instabiel

Uitmuntend
8

Nimbuzz is een gratis chat-applicatie voor diverse apparaten. Deze versie integreert al je sociale netwerken in één helder overzicht. Zo chat je met contacten uit onder andere Facebook, Skype, Yahoo! Messenger en nog veel meer.

Multi-messengers zijn er in alle kleuren van de regenboog. Net als de vergelijkbare eBuddy Mobile Messenger dien je je te registreren voordat je Nimbuzz gebruikt. Hierna voeg je stapsgewijs contacten toe uit alle mogelijke netwerken. Noem een sociaal netwerk en Nimbuzz leest de contacten in. Ook minder bekende netwerken (althans, in dit deel van de wereld) Orkut en Gadu-Gadu zijn van de partij.

Hoewel je met Nimbuzz-tegoed belt tegen gereduceerd tarief (naar vaste en mobiele nummers), is bellen via de chatdiensten (bijvoorbeeld Windows Live Messenger) gratis. Naast Nimbuzz' eigen beldienst is telefoneren via Skype ook mogelijk. Hoewel het bellen van hoge kwaliteit is (haarscherp geluid), moet Nimbuzz als applicatie nog tot wasdom komen: de Facebook- en Hyves-integratie staan nog in de kinderschoenen.

Het bellen vanuit Nimbuzz loopt gesmeerd. Dat gezegd hebbende, moeten we helaas berichten dat het chatgedeelte de nodige afwerking mist. Al je sociale netwerken zijn geïntegreerd, doch niet met perfecte functionaliteit. Ben je een fervent VoIP-gebruiker (internetbellen) dan is Nimbuzz onmisbaar, kies je het voor de chatdiensten dan wacht je liever nog even op een update.

Meeste downloads Extensies & Tools voor symbian

Meer
Nimbuzz

Download

Nimbuzz (S60 5th) 2.4.0

Beoordelingen about Nimbuzz