Nimbuzz

Nimbuzz 1.0.1

Bellen en chatten vanuit één applicatie

VOOR

  • Alle sociale netwerken in één app
  • Duidelijke chat-interface
  • Veel extra opties

TEGEN

  • Niet veel emoticons

Uitmuntend
8

Via je mobiel naar het buitenland bellen is vaak zo prijzig dat een postduif financieel interessanter is. Tenzij je Nimbuzz installeert, want dan praat je gratis met je vrienden van over de hele wereld.

Het gratis Nimbuzz laat je met je kameraden bellen, chatten en bestanden versturen met je mobiele toestel. Het beheert al je contacten vanuit één applicatie. Zo heb je jouw MSN-vrienden, of je buddies van AIM, Yahoo! Go, Google Talk, Jabber, Facebook en MySpace allemaal bij elkaar. Zijn je kornuiten online, dan ‘buzz’ je ze eenvoudig en het (voice-)chatten begint.

Waar zit de adder onder het gras, hoor ik je vragen. Die is er alleen als je geen Wifi-verbinding of onbeperkte internetbundel hebt. Het gebruik van Nimbuzz is in data, dus als jij per megabyte moet betalen, dan is het uiteraard niet gratis.

Iedereen met onbeperkt mobiel internet (of Wifi), heeft aan Nimbuzz een goede applicatie om gratis in contact te blijven met alle bekenden wereldwijd. Nimbuzz ordent al je kwebbelpartners in een overzichtelijke lijst zodat je meteen ziet wie er tot je beschikking staat.

Meeste downloads Chat & Instant Messaging voor windowsmobile

Meer
Nimbuzz

Download

Nimbuzz 1.0.1

Beoordelingen about Nimbuzz